Druženje s umirovljenicima Stara Trešnjevka

11.06.2013. Druženje s umirovljenicima Stara Trešnjevka

 

Udruga umirovljenika Stara Trešnjevka organizira projekt za druženje sa nacionalnim manjinama Grada Zagreba a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića. Na poziv predsjednice Udruge, Zenite Orač, 11.06.2013. godine makedonska nacionalna manjina predstavljena od Vijeća makedonske nacionalne manjine Grada Zagreba, Zajednice Makedonaca u Republici Hrvatskoj i MKD „Ohridski biser“, gostovali su kod njih u prostoru Mjesnog odbora „Antun Mihanović“ na Trešnjevci.

Goste je pozdravila predsjednica Udruge, Zenita Orač, a prisutnima su se obratili i predsjednik Vijeća makedonske nacionalne manjine Grada Zagreba, Tome Apostoloski, predsjednik Zajednice Makedonaca u Republici Hrvatskoj, Orce Lambevski, predsjednica Matice umirovljenika Grada Zagreba, Marija Kalebota i glumica Kostadinka Velkovska. MKD „Ohridski biser“ predstavio se nastupom pjevačkog zbora „Momi biserni“ po vodstvom Safiudina Alimovskog uz pratnju Saše Stošića na harmonici.

U veseloj atmosferi vrijeme je brzo proletjelo. Na kraju druženja, svi su bili jednoglasni da ovakva druženja ne trebaju ostati samo uspomena, već se trebaju ponavljati u svakoj prilici.