Stand up komedija – One man show

Makedonci_76. travnja 2017. u Art Kinu Grič nastupio je popularni makedonski komičar Bojan Velevski iz Skopja. Bojan Velevski je svojim nastupom u listopdu 2012. godine postao prvi makedonski komičar koji je stao pred hrvatsku publiku i to u najrenomiranijem Stand – up klubu „Studiju smjeha“ koji postoji više od 8 godina. Nastupio je i na najeminentnijem stand-up festivalu na Balkanu „Panč“ u Zagrebu. Bojan je mlad, talentiran, duhovit i romantičan, s temama i situacijatama iz svakodnevnog života, što je garancija da će se publika zabaviti i smijehom do suza zaboraviti na sve svoje brige i probleme. A kome nije do smijeha?
Slijedom toga, Vijeće makedonske nacionalne manjine Grada Zagreba organiziralo je večer smijeha na makedonski način, Stan up komediju – one man show u izvedbi Bojana Velevskog.
Na početku je predsjednik Vijeća, Tome Apostoloski, pozdravio publiku među kojom je bila i izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba, Kostadinka Velkovska, te je potom prepustio pozornicu Bojanu Velevskom. Bojan je odradio jednosatnu terapiju smijeha i ispunio prostor pozitivnom energijom.